פאייה אטריות ועוף
3 כפות שמן
1 חזה עוף, חתוך לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2 נקניקיות קבנוס
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
4-5 שיני שום, פרוסות
1 פלפל גמבה אדום, חתוך לרצועות
1 פלפל גמבה ירוק, חתוך לרצועות
200 גרם (1/2 פחית) עגבניות מרוסקות מאסטר שף
1.5 כוסות מים רותחים או ציר עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
1 חבילה נודלס מאסטר שף, שבורים גס
הגשה
1 חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את העוף מכל הצדדים, תוך ערבוב, כ-3-4 דקות, עד שהוא מחליף את צבעו. מתבלים, מערבבים שוב ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים למחבת את הבצל, השום, השומר והפלפלים ומטגנים כ-5 דקות, או עד שהם מתחילים להתרכך. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת שמן. מחזירים את העוף ומטגנים ביחד עוד 2 דקות.
3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המים/הציר ומביאים לרתיחה.
4. מוסיפים את הנודלס, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-10 דקות, או עד שהנודלס מוכנים, ורוב הנוזלים נספגים. טועמים ומתקנים את התיבול.
5. מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.