פאד תאי תאילנדי
מתכון לפאד תאי תאילנדי שתמיד מצליח. לצמחונים - מומלץ להחליף את העוף בטופו
אביזרים:
ווק
מצרכים:
1/2 חבילת אטריות אורז רחבות מאסטר שף
100 גרם טופו\ חזה עוף חתוך לקוביות
6 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף
3 כפות שמן קנולה
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לחתיכות ברוב של כ- 3 ס"מ
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
1 כף חמאת בוטנים
3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף
1/2 פחית קרם קוקוס מאסטר שף
להגשה:
כוס נבטים לבנים עבים
רבע לימון
100 גרם בוטנים קלויים גרוסים
- בקערה עמוקה מניחים אטריות אורז ושופכים עליהן מים חמים, משרים ל- 10 דקות ומסננים.
- בצלחת עמוקה אחרת מערבבים 6 כפות רוטב סויה עם קוביות הטופו\ חזה עוף, משרים ל- 10 דקות.
- מחממים שמן בווק ומניחים את הבצל הירוק, מוסיפים את קוביות הטופו \ חזה עוף עם הסויה ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל, 3 כפות רוטב טריאקי וקרם קוקוס. מערבבים ומוסיפים כף חמאת בוטנים. ממשיכים לערבב עד להמסת חמאת הבוטנים ומוסיפים את האטריות. מערבבים ומסירים מהאש.
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים נבטים ובוטנים גרוסים מעל. בתאבון!