שסטוביץ פאד תאי תאילנדי

פאד תאי תאילנדי

מתכון לפאד תאי תאילנדי שתמיד מצליח. לצמחונים - מומלץ להחליף את העוף בטופו
(ציון 95)

אביזרים:

ווק

מצרכים:

1/2 חבילת אטריות אורז רחבות מאסטר שף

100 גרם טופו\ חזה עוף חתוך לקוביות

6 כפות רוטב סויה מסורתי מאסטר שף

3 כפות שמן קנולה

2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לחתיכות ברוב של כ- 3 ס"מ

1/2 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

3 שיני שום כתושות

1 כף חמאת בוטנים

3 כפות רוטב טריאקי מאסטר שף

1/2  פחית קרם קוקוס מאסטר שף

להגשה:

כוס נבטים לבנים עבים

רבע לימון

100 גרם בוטנים קלויים גרוסים

 

 

  1. בקערה עמוקה מניחים אטריות אורז ושופכים עליהן מים חמים, משרים ל- 10 דקות ומסננים.
  2. בצלחת עמוקה אחרת מערבבים 6 כפות רוטב סויה עם קוביות הטופו\ חזה עוף, משרים ל- 10 דקות.
  3. מחממים שמן בווק ומניחים את הבצל הירוק, מוסיפים את קוביות הטופו \ חזה עוף עם הסויה ומערבבים. מוסיפים מלח, פלפל, 3 כפות רוטב טריאקי וקרם קוקוס. מערבבים ומוסיפים כף חמאת בוטנים. ממשיכים לערבב עד להמסת חמאת הבוטנים ומוסיפים את האטריות. מערבבים ומסירים מהאש.
  4. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים נבטים ובוטנים גרוסים מעל. בתאבון!

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר