שסטוביץ פאד קפאו – בשר מוקפץ בסגנון תאילנדי

פאד קפאו – בשר מוקפץ בסגנון תאילנדי

קפיצה קטנה לתאילנד
(ציון 95)

 

2 כפות שמן שומשום

1 פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות דקות- ניתן להחליף במתוק

חצי פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקות

500 גרם בשר בקר טחון

4 בצלים ירוקים קצוצים

2 שיני שום קצוצות

3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

חצי כפית מלח

חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ

חצי כוס בזיליקום קצוץ

להגשה

אורז יסמין מאסטר שף – מבושל לפי ההוראות שעל האריזה

1 ביצה לכל סועד

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה או ווק מחממים שמן שומשום. מוסיפים פלפלים משני הצבעים ואת הבשר הטחון ומטגנים כ- 5 דקות.
  2. מוסיפים בצל ירוק קצוץ, שום, סויה, טריאקי, מעט מלח, וג'ינגר קצוץ.
  3. ממשיכים לטגן עד השחמת הבשר ומכבים את האש. מערבבים את הבשר עם הבזיליקום הקצוץ.
  4. במחבת קטנה מטגנים ביצת עין במעט שמן (למידת העשייה הרצויה).
  5. על צלחת הגשה מניחים אורז, מעליו את תערובת הבשר ומעל ביצת עין. בתיאבון!

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר