עוף ברוטב לימון וצ'ילי
לציפוי העוף:
2 כוסות תערובת נאגטס מאסטר שף
1 ו-1/2 כוסות מים קרים
מעט מלח
400 גרם חזה עוף שלם, ללא עצמות
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס מים רותחים
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
1/2 לימון טרי חתוך למשולשים קטנים (עם הקליפה)
1/2 כפית מלח
לעיטור:
שומשום לבן
להגשה:
אורז לבן מבושל
1. מכינים נאגאטס: חותכים את העוף לקוביות בגודל 3 ס"מ.
2. בקערה גדולה שמים את תערובת הנאגאטס ומוסיפים מים ומלח. טורפים היטב.
3. טובלים את קוביות העוף בבלילת הנאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
4. בינתיים שמים במחבת גדולה מיץ לימון, מים, רוטב צ'ילי ומשולשי לימון ומבשלים במשך 5 דקות.
5. כשהנאגטס מוכנים מעבירים אותם למחבת עם הרוטב, מערבבים ומגישים מעל אורז ומפזרים מעל שומשום.