עוף בקארי ירוק עם ברוקולי ואפונה
הברוקולי והאפונה הם רק דוגמה לירקות שאפשר להוסיף לרוטב הקארי הירוק. אפשר לשלב גם שעועית ירוקה, זוקיני או תרד. הכי טעים להגיש על אורז. השימוש ברוטב המוכן הופך את הכנת המנה למהירה במיוחד, בלי להתפשר על הטעם.
חומרים ל 4 מנות
2-3 כפות שמן
500 גרם חזה עוף או פרגיות חתוך לקוביות
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1 ראש ברוקולי חתוך לפרחים קטנים
4 עגבניות שרי חצויות
1 כוס אפונה מהקפאה
1 בקבוק רוטב קארי ירוק מאסטר שף
חופן בצל ירוק וכוסברה
להגשה:
אורז בסמטי מבושל מאסטר שף
בוטנים מטוגנים קצוצים
- מחממים ווק עם כף שמן ומקפיצים את רצועות העוף 2 דקות עד שהן מלבינות. מוציאים.
- מוסיפים עוד שמן לווק ומקפיצים את הבצל והברוקולי. מחזירים את העוף, יוצקים את הרוטב, מוסיפים שרי ואפונה ומבשלים 3 דקות ברתיחה, טועמים ובודקים שלא חסר תיבול.
- מגישים עם בוטנים וכוסברה על אורז.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן