עוגת קוקוס תפוז חגיגית (כשרה לפסח)
חומרים לתבנית אינגליש קייק
1 שקית תערובת לעוגה כשל״פ
100 גרם חמאה רכה
3 ביצים
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
לציפוי אייסינג תפוז
חצי כוס (60 גרם) אבקת סוכר
3 כפות מיץ תפוזים סחוט טרי
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מקציפים חמאה רכה וביצים במיקסר במשך 2-3 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
3. מוסיפים את תכולת השקית וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עוד 3 דקות.
4. יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 45 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה, יוצא יבש עם פירורים לחים.
5. מצננים את העוגה לפני ההגשה.
6. מכינים את הציפוי: מערבבים אבקת סוכר עם מיץ תפוזים לקבלת ציפוי לבן נוזלי סמיך. אם דליל מדי מוסיפים אבקת סוכר ואם סמיך מעט מיץ. מזלפים על העוגה הקרה באופן אחיד או אקראי.