שסטוביץ עוגת מצות זריזה

עוגת מצות זריזה

(ציון 92)

מרכיבים:

8-10 מצות

1.5 כוסות משקה סויה אלפרו

לקרם השוקולד:
 100 גרם שוקולד מריר פרווה
 1/2 כוס משקה סויה אלפרו
1/2 כוס ממרח שוקולד (פרווה)

1/4 כוס מים רותחים

אופציונלי: שבבי קוקוס או בוטנים גרוסים לציפוי

אופן ההכנה:

  1. יוצקים כוס וחצי משקה סויה לכלי שטוח ומשרים את המצות (או רוצים אפשר להוסיף מעט סוכר). מוציאים את המצות לנייר סופג.
    בקערה קטנה שמים חלב סויה ושוקולד מריר ומחממים במיקרוגל בפולסים. כל 30 שניות מוצאים, מערבבים ואם צריך מכניסים לעוד סיבוב.
  2. כשהשוקולד נמס מוסיפים את ממרח השוקולד והמים הרותחים ומערבבים עד שמתקבל קרם אחיד. אם הוא סמיך מידי אפשר להוסיך עוד מעט מים או משקה סויה.
  3. מסדרים את העוגה: בתבנית בינונית מסדרים שכבה של מצות, מורחים מעליהן את קרם השוקולד וממשיכים לבנות שכבות עד שהקרם נגמר. ניתן לפזר מלמעלה מעט שבבי קוקוס או בוטנים גרוסים.מכניסים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר