שסטוביץ עוגת בוקטיני עם סלמון מעושן

עוגת בוקטיני עם סלמון מעושן

(ציון 94)

חומרים לעוגה אחת בקוטר 22 ס״מ:

300 גרם בוקטיני

שמן זית

100 גרם פרמזן מגוררת

3 ביצים

1 מיכל שמנת מתוקה

250 גרם סלמון מעושן קצוץ

1 כפית רוזמרין קצוץ דק

מלח ופלפל שחור

להגשה:

עירית קצוצה

1.      מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית עוגה עם תחתית מתפרקת.

2.      מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן.

3.      מערבבים את הביצים עם שמנת, סלמון ורוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.

4.      מעבירים לתבנית ואופים 40-35 דקות או עד להתייצבות והזהבה. מצננים כמה דקות ומעבירים לכלי הגשה. מקשטים בעירית קצוצה ומגישים עם סלט ירוק.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר