עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת של מרתה סטיוארט
חומרים
6 כפות חמאה בטמפרטורת החדר
1/3 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
1 ביצה
1 כפי תמצית וניל איכותית
1 כוס קמח תופח מאסטר שף
1/2 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
טייק-אוף ישראלי למתכון האגדי והמרשים של המלכה האם. מתאים במיוחד לאירוח.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה מערבבים חמאה, סוכר (משני הסוגים), ביצה ותמצית וניל. מוסיפים את הקמח, מלח ואת השוקולד צ'יפס.
מעבירים למחבת ברזל ומחליקים יפה את התערובת.
אופים כ-20 דקות, עד שהעוגייה הענקית שחומה, אך עדיין קצת רכה במרכז. ממתינים 5 דקות לפני שזוללים.