שסטוביץ עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת של מרתה סטיוארט

עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית במחבת של מרתה סטיוארט

(ציון 98)

חומרים

6 כפות חמאה בטמפרטורת החדר

1/3 כוס סוכר חום

1/2 כוס סוכר לבן

1 ביצה

1 כפי תמצית וניל איכותית

1 כוס קמח תופח מאסטר שף

1/2 כפית מלח

1 כוס שוקולד צ'יפס

טייק-אוף ישראלי למתכון האגדי והמרשים של המלכה האם. מתאים במיוחד לאירוח.

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה מערבבים חמאה, סוכר (משני הסוגים), ביצה ותמצית וניל. מוסיפים את הקמח, מלח ואת השוקולד צ'יפס.

מעבירים למחבת ברזל ומחליקים יפה את התערובת.

אופים כ-20 דקות, עד שהעוגייה הענקית שחומה, אך עדיין קצת רכה במרכז. ממתינים 5 דקות לפני שזוללים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר