שסטוביץ ספגטי עם פתיתי כרובית, שקדים ולימון

ספגטי עם פתיתי כרובית, שקדים ולימון

לא משנה איזה שם תתנו לפירורי הכרובית המטוגנים הללו, מובטח לכם מתכון פסטה מקורי שיחוסל בתוך בשניות
(ציון 92)

מרכיבים

חומרים ל-2-3 מנות

1/2 חבילה ספגטי מס' 5 "ברילה"
1 כרובית קטנה
3-4 כפות שמן זית
חופן קטן גבעולי עירית או בצל ירוק, קצוצים דק
חופן שקדים פרוסים קלויים
מלח ופלפל שחור גרוס
1 לימון, חתוך לרבעים
גרידת לימון (לא חובה)

 

אופן ההכנה

1. חותכים את הכרובית לתפרחות וקוצצים היטב בעזרת סכין (אפשר גם לגרר בפומפייה או לטחון בפולסים במעבד מזון).

2. בסיר רחב ושטוח מחממים שמן זית, מוסיפים את פתיתי הכרובית ומטגנים מעל להבה גבוהה אגב ערבוב 10-15 דקות, עד שהכרובית מזהיבה ומתרככת.

3. במקביל מבשלים פסטה, דקה פחות מהוראות היצרן. מוסיפים את הפסטה לכרובית עם מעט מי בישול. מתבלים במלח והרבה פלפל שחור לפי הטעם. מערבבים עד שהפסטה נעטפת בפירורים. מוסיפים עוד מי בישול בהדרגה עד שהפסטה עשויה לפי הטעם.

4. מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בשקדים פרוסים קלויים ובצל ירוק/עירית. מגישים עם לימון בצד. אם רוצים, ניצן לפזר גרידת לימון מעל

 

המתכון מאת: עז תלם

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר