שסטוביץ ספגטי מחיטה מלאה עם חזה עוף צלוי

ספגטי מחיטה מלאה עם חזה עוף צלוי

(ציון 91)

מצרכים

חומרים ל-8 מנות

1 חבילת ספגטי מחיטה מלאה של ברילה

4 חזות עוף חצויים

4 שיני שום קצוצות

4 גבעולי תימין

3 כוסות פרחי ברוקולי

חצי כוס פסטו מוכן

250 גרם (סלסלה) עגבניות שרי, חצויות

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1. משרים למשך שעתיים את חזות העוף במשרה המורכבת מ-2 כפות שמן זית, 2 שיני שום קצוצות, 2 גבעולי תימין, מלח ופלפל.

2. מבשלים את הפסטה לפי  הוראות היצרן. בנתיים מכינים את הרוטב:

3. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית הנותר ומטגנים את השום.

4. מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים במשל 2 דקות, מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים ביחד במשך עוד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

5. צולים את חזות העוף במשך כ-10 דקות מכל צד, עד שהם מבושלים לחלוטין.

6. כשהפסטה מוכנה מסננים, מוסיפים את הפסטו ומערבבים היטב. מוסיפים את הירקות שבמחבת.

7. להגשה: פורסים את חזה העוף ומניחים על הספגטי, מעטרים בעלי התימין שנותרו.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר