שסטוביץ ספגטי ברוטב חמאה, שום, פטרוזיליה ופרמזן

ספגטי ברוטב חמאה, שום, פטרוזיליה ופרמזן

מנה מהירה וקלה להכנה ומומלץ להכין את כל מרכיבי הרוטב מראש
(ציון 95)

ל-5- 4 מנות

500 גרם ספגטי ברילה

לרוטב:

50 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

3 כפות שמן זית עדין

5 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

½ 1 – 1 כוסות עלי פטרוזיליה, קצוצה

½ כוס פרמזן מגורדת

להגשה:

גבינת פרמזן

 

אופן ההכנה:

1.      מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה.

2.      2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב:

3.      במחבת רחבה ושטוחה ממיסים חמאה ומוסיפים שמן זית, כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים.

4.      כשמתחילים להרגיש את ניחוחות השום (זהירות שלא ייחרך) מוסיפים את הספגטי (שזה עתה הסתיים בישולו) מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל  וגבינת פרמזן מגורדת ומערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים.

5.      מגישים מיד עם עוד גבינת פרמזן לפי הטעם

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר