שסטוביץ סלט פסטה חגיגי

סלט פסטה חגיגי

קלי קלות!
(ציון 94)

חצי  חבילת פסטה מסוג פרפלה

סלסלת פטריות שמפיניון  חתוכות לרבעים

4 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

200 גרם חזה עוף  חתוך לקוביות בגודל של כ- 2-3 ס"מ.

100 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

100 גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

כפית פפריקה

לויניגרט:

4 כפות שמן זית

5 כפות חומץ בן יין

1 כף סילאן

1 שם שום כתושה

כפית חרדל דיז'ון

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית שטוחה מלח

לעיטור:

100 גרם פקאן קלוי

50 גרם חמוציות

ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה ומסננים
  2. במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף , הפטריות המלח והפפריקה, מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים.
  3. מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט
  4. מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים , העוף והפטריות
  5. מוזגים את הרוטב ומערבבים
  6. מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות
     

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר