ספגטי בולונז בסיר אחד
קלי קלות!
1 חבילת ספגטי מס' 5
300 גרם בשר בקר
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז – ברילה.
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות .
ההכנה:
1.בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
2. מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
3. מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, מנמיכים את האש.
4. מוסיפים ם לסיר את צנצנת הרוטב, את הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
5. מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.