סמיפרדו איטלקי | איטליה מעולם לא היתה קרובה יותר
מצרכים
100 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
100 גרם גבינה לבנה
150 גרם מטבעות שוקולד מריר מאסטר שף
150 גרם מטבעות שוקולד חלב מאסטר שף
1 כף קפה מגורען
ההכנה
ממיסים על בן מארי או במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן וחבילה אחת של שמנת מתוקה , מעבירים למקרר לשעה.
לאחר שעה מקציפים את השמנת המתוקה הנוספת, ומקפלים לתוכה את השמנת שהומסה עם השוקולד הלבן, מוסיפים את הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה מערבבים עד לקבלת קרם יציב.
קוצצים את מטבעות השוקולד המריר והחלב, לצאנקים של שוקולד .
מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים מחצית ממטבעות השוקולד הקצוצים, שופכים מעל חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות.
מגישים לצד קפה קטן.