סמבוסק פיצה מטורטייה
ארוחת ערב בקטנה
מצרכים ל-4 מנות:
4 טורטיות מאסטר שף
1/2 כוס פסאטה (מחית עגבניות) מאסטר שף
1 כפית שמן זית
1 כפית תבלין פיצה
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם בולגרית או פטה מפוררת
תוספות לפי הטעום – טבעות זיתים, תירס, פטריות
ביצה טרופה למריחה לפני אפיה
1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
2. מערבבים את הפסאטה עם שמן זית ותבלין פיצה.
3. מניחים את הטורטיות בתבנית.
4. מורחים את הטורטיות בפסאטה המתובלת.
5. מפזרים את הגבינות על גבי הטורטיות ומוסיפים תוספות לפי הטעם.
6. מקפלים את הטורטיות לחצי או לצורת משולש.
7. מורחים את הטורטיות בביצה טרופה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד שזהוב יפה.