שסטוביץ סלסילות ספגטי עם פטריות בשמנת

סלסילות ספגטי עם פטריות בשמנת

(ציון 95)

חומרים ל-6-8 מנות:

לבסיס

1 חבילת ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן

2 כוסות רוטב עגבניות פומודורו או טוסקנה ברילה  

למלית

2 כפות חמאה

2 סלסילות פטריות (שמפיניון ו/או פורטבלה) פרוסות

3 שיני שום קצוצות

3 גבעולי תימין

מלח ופלפל ואגוז מוסקט

1 כף קמח

חצי כוס יין לבן

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס חלב

להגשה

100 גרם פרמזן מגוררת

1.     מכינים פטריות בשמנת: מקפיצים את הפטריות במחבת חמה עם חמאה. מתבלים בשום, תימין, מלח ופלפל, עד להזהבה. מוסיפים יין ומאדים אותו לגמרי. מוסיפים קמח ומערבבים היטב. יוצקים חלב ושמנת ומבשלים עד להסמכה. מוסיפים אגוז מוסקט, טועמים ומתקנים תיבול. 

2.     יוצקים רוטב עגבניות לתחתית התבנית.

3.     מסדרים את אטריות הפסטה המבושלות בקו אחיד, מחלקים לשש או שמונה חבילות שוות ומגלגלים כל חבילה כמו קן. מניחים בתבנית עם רוטב עגבניות.

4.     מחלקים את מלית הפטריות בין הסלסילות ואופים 10-14 דקות להזהבה. מפזרים פרמזן ומגישים מיד.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר