סלסילות בצק עלים במילוי קרם ברולה (pastel de nata)
מרכיבים ל-12 סלסילות:
1/2 חבילת בצק עלים מוכן ומופשר לפי הוראות היצרן
240 מ"ל (1 כוס) חלב
240 מ"ל (1 כוס) קרם קוקוס של מאסטר שף
1 שקית קרם ברולה של מאסטר שף
2 כפות קמח
הגשה:
אבקת סוכר
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מכינים את הקרם ברולה: שמים בסיר בינוני את החלב, קרם הקוקוס, הקמח ותכולת שקית גדולה אחת של קרם ברולה, מערבבים ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מתחיל להסמיך. מכבים את האש ושומרים בצד.
3. פותחים את בצק העלים וחותכים לריבועים 10 על 10 ס"מ. כשעובדים עם נגלה ראשונה של הבצק, שומרים את השאריות במקרר.
4. מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק. מצמידים אותו היטב לתחתית ולדפנות. מקפלים את הקצוות בצורה יפה.
5. ממלאים כל שקע בקרם ברולה מוכן עד 3/4 גובה.
6. אופים כ-15 דקות, או עד שהסלסילות מזהיבות, והקרם מתייצב.
7. מצננים קצת, משחררים מהתבנית, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף-הקליקו כאן