סלט תרד ופירות קיצי
באדיבות האתר המערוך המקפץ
חומרים
500 גרם תרד טרי (שטוף היטב ומופרד מהגבעולים)
3 אגסים גדולים ובשלים
4 נקטרינות
100 גרם פקאן סיני
רוטב
1/4 כוס דבש
מיץ מ- 1/2 לימון
1/4 כוס שמן זית
2 כפיות חרדל דיז'ון גרגרים של מאסטר שף
קורט מלח
אופן הכנה
בקערת הגשה גדולה לשים את עלי התרד (אם העלים גדולים מאוד יש לחתוך אותם)
מעל עלי התרד לסדר פרוסות של פירות טריים.
לשים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב ולנער היטב.
למזוג את הרוטב ממש לפני ההגשה ואז לערבב את הסלט ולפזר את הפקאן הסיני.
הערה: אפשר לשלב פירות לפי טעמכם האישי. אני אוהבת להוסיף תאנים ,תותים,אפרסמון,ענבים ועוד