סלט שורשים עם נודלס קריספיים
מכינים רוטב משמן, רוטב צ׳ילי, מיץ לימון ורוטב סויה, שום וג׳ינג׳ר. מטגנים את האטריות המסולסלות עם מעט סוכר עד לפריכות
חומרים ל-6-8 מנות:
1 שקית תערובת ירקות שורש, חתוכים לרצועות דקות
חצי כרוב לבן פרוס לרצועות דקות
לרוטב
1/3 כוס שמן
2 רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
2 כפות מיץ לימון מאסטר שף
1 כף רוטב סויה מאסטר שף
1 שן שום כתושה
1 כף חרדל דיז׳ון גרגרים מאסטר שף
לקראנצ׳
חבילה אטריות מסולסלות מאסטר שף מפוררות
1 כף שמן
3 כפות סוכר חום
1. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
2. מחממים מחבת עם שמן עם סוכר חום לקבלת קרמל ומטגנים בו את האטריות בזהירות עד שהן משחימות יפה. מצננים ושוברים לפירורים גסים.
*עד כאן אפשר להכין מראש, ולערבב את חומרי הסלט, הרוטב והקראנצ׳, רק לפני ההגשה.
3. לפני ההגשה: מערבבים את הירקות עם הרוטב, מפזרים מעל את הקראנצ׳ ומגישים מיד.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן