סלט קראנצ׳י אסיאתי
עלי האורז לא מפסיקים לעשות קסמים במטבח! הפעם בסלט. רעננות היא שם המשחק בכל סלט, כאן כפליים! מערבבים בין המרכיבים רק ממש לפני ההגשה.
חומרים ל-4 מנות:
6 עלי אורז קטנים או 4 גדולים (או שברים של דפי אורז) מאסטר שף
שמן לטיגון עמוק
1 גזר פרוס לרצועות דקיקות בעזרת סכין או קולפן ירקות
6 צנוניות פרוסות דק
1 פלפל צ׳ילי (אדום ו/או ירוק) פרוס
1 כוס תערובת עשבי תיבול: בצל ירוק, כוסברה ונענע
חופן בוטנים מטוגנים או קלויים (לא חובה)
לרוטב:
2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף
1 כף רוטב סויה מאסטר שף
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. כשהוא חם מטגנים בו את דפי האורז עד שהם מלבינים ומתנפחים. מוציאים למסננת, מצננים ומעבירים לקופסה אטומה, כדי לשמור מפני לחות עד להגשה.
- מערבבים את חומרי הרוטב.
- ממש לפני ההגשה: מסדרים את דפי האורז בשכבה אחידה על צלחת הגשה יפה. מסדרים עליהם את יתר המרכיבים, מזלפים מהרוטב ומגישים מיד!
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן