סלט פסטה קייצי
2 פרוסות חזה עוף חתוך לרצועות עבות מתובל מעט מלח, פלפל שחור גרוס ומעט פפריקה.
2 כוסות פסטה פנה טריקולר לאחר בישול
מצרכים לסלט
3 כוסות של חסה מסולסלת – רצוי בשני צבעים, חתוכה לחתיכות גסות
חצי כוס רצועות כרוב סגול
1 גזר חתוך למקלונים, או לפרוסות דקות בעזרת קולפן.
חצי כוס עגבניות שרי חצויות- ניתן לשלב כמה צבעים
1 מלפפון פרוס לפרוסות דקות
חצי כוס אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
4 כפות שמן זית
רבע כוס מיץ לימון טרי
3 כפות סירופ מייפל
1 שן שום כתושה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כף רוטב סויה.
ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
- צולים על פלנצ'ה (או מחבת) משומנת מעט את חזה העוף.
- מערבבים את מרכיבי הרוטב.
- מערבבים בקערה גדולה את ירקות הסלט עם הפסטה והרוטב.
- מניחים מעל את רצועות חזה העוף ואת האגוזים הקלויים ומגישים.