שסטוביץ סלט ירוק עם תוספת קראנצ'ית | #מרענןכאן

סלט ירוק עם תוספת קראנצ'ית | #מרענןכאן

(ציון 95)

המרכיבים לסלט

2  ראשי חסה אמריקאית (היפטרו מהעלים הגסים, והשתמשו בעלי הלב) 

1 בצל סגול חצוי ופרוס דק 

8 צנוניות פרוסות לעיגולים

 

המרכיבים לרוטב

2 כפות דבש

2 כפות חרדל דיז'ון חלק

2 כפות חומץ תפוחים (ממליצה לא להתפשר! זהו חומץ פשוט וזול שמוסיף טעם מדהים לרטבים)

כפית מלח גס אטלנטי

חצי כוס שמן זית

1 שקית "מיקסלט" של "מאסטר שף"

סלט רענן משמח את המצפון לצד לביבות מטוגנות. תוספת "מיקסלט" מעשירה את בפיצוחים מתובלים.

 

אופן ההכנה

שוטפים את החסה היטב, ומייבשים. קורעים את החסה בידיים (כך היא לא משחירה בשוליים ושומרת על פריכותה), ומניחים בקערת הגשה. מפזרים מעל את הבצל הצנוניות.

מכינים את הרוטב: בצנצנת עם מכסה הרמטי (אני תמיד מעדיפה להכין רטבים בצנצנת, פשוט משקשקים והרוטב נשמר לכמה ימים) מערבבים היטב דבש, חרדל, חומץ ומלח. מוסיפים את השמן בהדרגתיות, עד לקבלת רוטב חלק ומבריק.

להגשה: יוצקים את הרוטב ממש לפני האכילה, מפזרים מעל את תערובת "מיקסלט" ומגישים.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר