שסטוביץ סלט יווני עם פסטה פרפלה

סלט יווני עם פסטה פרפלה

(ציון 98)

המרכיבים

1 חבילה פסטה פרפלה (פפיונים), "ברילה"

200 גרם גבינת פטה

1 בצל סגול בינוני, קצוץ גס

6 מלפפוני בייבי, פרוסים לעיגולים

1 כוס זיתי קלמטה מגולענים

15 עגבניות שרי חצויות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

2 עלי בזיליקום

קורט אורגנו

מלח, פלפל

4 כפות שמן זית כתית מעולה

חצי פלפל חריף ירוק (ניתן גם שלם לסלט חריף במיוחד)

 

ההכנה

1. מרתיחים 5 ליטר מים בסיר. מוסיפים כפית מלח, ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. מסננים, ושוטפים את הפסטה תחת זרם מי ברז קרים.

 

2.  חותכים את כל הירקות ומעבירים לקערה.

 

3. מעבירים את הפסטה לקערת הסלט. מוסיפים את כל הירקות החתוכים, מערבבים מפוררים את גבינת הפטה מעל, מוסיפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר