סלט חגיגי של כרוב וגזר אסיאתי
מצרכים
1 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות בעזרת קולפן
מצרכים לרוטב
רבע כוס שמן זית
רבע כוס רוטב סויה של מאסטר שף
רבע כוס מיץ לימון
כפית שטוחה מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות ריבת משמש
מצרכים לקישוט
1 חבילה מיקסלט של מאסטר שף
ההכנה
לחמם את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן ולערבב עד להמסה של הריבה.
לערבב בקערה את הכרוב והגזר, לשפוך מעל את הרוטב החם ולערבב כך שהכרוב יספוג טעמים, לפני ההגשה לפזר מעל הסלט מיקסלט ולהגיש בקערת הגשה חגיגית.