שסטוביץ סינטה מוקפץ עם פטריות

סינטה מוקפץ עם פטריות

ארוחה מ-5 רכיבים
(ציון 94)

חומרים ל 4-6 מנות

אורז לבן מבושל

2 כפות בצל ירוק קצוץ

עלי בזיליקום מ-3 ענפים

2-3 כפות שמן

500 גרם רצועות סינטה/שייטל בקר

250 גרם פטריות פורטבלו פרוסות

 ½ כוס רוטב להקפצה 

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

מיץ מחצי לימון 

פלחי לימון

בוטנים קלויים וקצוצים

1. מחממים את השמן בסיר ומקפיצים את הפטריות.

2. מוסיפים רצועות בקר ואחרי דקה מוסיפים את הרוטב ומוודאים שהכל מזוגג יפה

3. מגישים מיד על ערמה של אורז לבן מבושל ומפזרים מעל בזיליקום ובצל ירוק.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר