סינטה מוקפץ עם פטריות
ארוחה מ-5 רכיבים
חומרים ל 4-6 מנות
אורז לבן מבושל
2 כפות בצל ירוק קצוץ
עלי בזיליקום מ-3 ענפים
2-3 כפות שמן
500 גרם רצועות סינטה/שייטל בקר
250 גרם פטריות פורטבלו פרוסות
½ כוס רוטב להקפצה
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
מיץ מחצי לימון
פלחי לימון
בוטנים קלויים וקצוצים
1. מחממים את השמן בסיר ומקפיצים את הפטריות.
2. מוסיפים רצועות בקר ואחרי דקה מוסיפים את הרוטב ומוודאים שהכל מזוגג יפה
3. מגישים מיד על ערמה של אורז לבן מבושל ומפזרים מעל בזיליקום ובצל ירוק.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן