סיגרים במילוי צבעוני
חומרים ל-24 סיגרים:
4 עלי פילו או 5 עלי סיגר
שמן זית להברשה
למלית גבינה
מערבבים חצי חבילה טוב טעם או ריקוטה עם 3 כפות פסטו מאסטר שף
למלית טונה
מערבבים פחית טונה מסוננת עם פסטו עגבניות מאסטר שף
למלית תפוחי אדמה
מועכים לפירה תפוח אדמה גדול מבושל ומוסיפים 3 כפות פסטו עגבניות מיובשות מאסטר שף
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- חותכים את דפי הפילו ל-8 מברישים את ריבועי הפילו במעט שמן זית.
- מניחים מעט מלית בקצה העלה ומגלגלים לסיגר. מברישים את הסיגר המגוגל במעט שמן זית.
- אופים עד להזהבה. לחילופין אפשר לטגן במחבת עם שמן זית. שתי האופציות מוצלחות
- מגישים חם או בטמפ׳ החדר
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן