סחלב שקדים חורפי
מצרכים ל-2 מנות:
כוס וחצי משקה שקדים אלפרו
3 כפות קורנפלור
טיפה מי ורדים
תוספות לבחירה:
אגוזי מלך טחונים
שקדים טחונים
בוטנים קצוצים
שבבי קוקוס
שוקולד מריר מגורד
אבקת קינמון
הוראות הכנה:
מוזגים לסיר קטן את משקה השקדים ומוסיפים את הקורנפלור ומי הוורדים. מערבבים היטב כדי שלא ייווצרו גושים.
ממשיכים לבשל על אש בנונית תוך כדי ערבוב עד שהנוזל שבסיר מסמיך. אם הנוזל סמיך מידי אפשר להוסיף עוד משקה שקדים או מים, עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
מסירים מהאש, יוצקים לכוסות או קעריות הגשה, מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים.