סופגניות טבעוניות ללא שמרים | כן, יש כזה וזה ממש טעים
מרכיבים
1 מעדן וניל אלפרו
1 כוס קמח תופח
1/2 כוס משקה סויה אלפרו
1 כף סוכר
1 כף טחינה גולמית
שמן לטיגון
להגשה
סוכר + קינמון
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים בקערה.
2. מחממים שמן לטיגון עמוק
3. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים מהבצק – מטגנים את הכדורי הבצק במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים. מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
4. בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון – מגלגלים את הסופגניות החמות ומגישים.