שסטוביץ סודות בישול הפסטה האיטלקית

סודות בישול הפסטה האיטלקית

02-02-2015

רוברטו מאסי, השף של "אקדמיה ברילה" בעיר פרמה, תורם כמה טיפים לבישול מוצלח של פסטה, ועל הדרך מבקש "אל תתייחסו לבישול בכובד ראש, אלתרו"

 

  1. מהו היחס הנכון בין מים לפסטה? ליטר מים לכל 100 גרם פסטה.
  2. אפשר לבשל אותה רק 2 דקות, ולהשאיר במים הרותחים עוד 5 דקות.
  3. לא חייבים לבשל פסטה על המינוט. אפשר יום לפני. מבשלים חצי בישול (3 דקות), מסננים ושומרים במקרר. לפני האוכל חולטים לדקה במים רותחים. מוכן.
  4. תמיד תשאירו כוס ממי הבישול. הם מוסיפים טעם ברוטב.
  5. נסו לבשל ירקות ביחד עם מי הפסטה. תראו איזה עושר טעמים.
  6. פסטה יבשה על בסיס קמח דורום ומים מתאימה לרטבי שמן זית, עגבניות, בשר.
  7. פסטה על בסיס ביצים – הולמת רטבי שמנת.
  8. יש 300 צורות פסטה בעולם – גוונו כל פעם עם צורה אחרת.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר