נאגטס עוף ברוטב אננס וצ'ילי מתוק
לנאגטס עוף
1 כוס תערובת ציפוי לנאגאטס
2/3 כוס מים קרים
500 גרם חזה עוף שלם (לא פרוס לשניצלים), חתוך לקוביות בגודל 2 ס״מ
שמן לטיגון עמוק
לרוטב
1 בצל לבן גדול, קלוף
1 פלפל אדום/ צהוב/ כתום חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן
1 כוס אננס חתוך
4 כפות רוטב צ’ילי מתוק
להגשה
אורז בסמטי
בצל ירוק
- מכינים את הבלילה
- מחממים שמן לטיגון עמוק
- טובלים את קוביות העוף ומטגנים בשמן עמוק.
- מכינים את הרוטב: מחממים ווק ומטגנים בצל, פלפל ושום במעט שמן, 2 דקות. ללא השחמה. מוסיפים אננס ורוטב צ׳ילי ומערבבים יחד.
- מוסיפים את הנאגטס ומערבבים יחד.
- מגישים עם אורז.