שסטוביץ נאגטס וצ'יפס כמו שילדים אוהבים

נאגטס וצ'יפס כמו שילדים אוהבים

מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, נאגטס וצ'יפס בציפוי פריך וקראנצ'י בדיוק כמו שילדים אוהבים
(ציון 96)

אביזרים:

ווק לטיגון עמוק

מלקחיים

 

רכיבים:

3 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ

חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות

לציפוי:

2 כוסות תערובת ציפוי נאגטס של מאסטר שף

חצי כפית מלח

כוס וחצי מים

להגשה:

ירקות שהילדים אוהבים: רצועות גזר, גמבה ומלפפונים, עגבניות שרי וכו

מיונז הולנדי או מיונז שום של מאסטר שף, או מיונז מעורבב עם צ'ילי מתוק או קטשופ

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה 10 דקות בדיוק (חצי בישול), מסננים ומייבשים.
  2. בקערית טורפים היטב את תערובת ציפוי הנאגטס עם המים והמלח עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  3. מחממים את השמן, טובלים בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ומעבירים לשמן החם, מטגנים עד להזהבה.
  4. מעבירים לקערת הבלילה את קוביות חזה העוף מערבבים היטב, עד שהבלילה עוטפת את העוף. מעבירים לשמן החם ומטגנים עד להזהבה.
  5. מגישים לצד ירקות חתוכים ומטבלים.
  6. מומלץ להגיש עם מיונז הולנדי או מיונז שום של מאסטר שף.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר