נאגטס וצ'יפס כמו שילדים אוהבים
מתכון קל להכנה וטעים במיוחד, נאגטס וצ'יפס בציפוי פריך וקראנצ'י בדיוק כמו שילדים אוהבים
אביזרים:
ווק לטיגון עמוק
מלקחיים
רכיבים:
3 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
לציפוי:
2 כוסות תערובת ציפוי נאגטס של מאסטר שף
חצי כפית מלח
כוס וחצי מים
להגשה:
ירקות שהילדים אוהבים: רצועות גזר, גמבה ומלפפונים, עגבניות שרי וכו
מיונז הולנדי או מיונז שום של מאסטר שף, או מיונז מעורבב עם צ'ילי מתוק או קטשופ
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה 10 דקות בדיוק (חצי בישול), מסננים ומייבשים.
- בקערית טורפים היטב את תערובת ציפוי הנאגטס עם המים והמלח עד שמתקבלת בלילה חלקה.
- מחממים את השמן, טובלים בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ומעבירים לשמן החם, מטגנים עד להזהבה.
- מעבירים לקערת הבלילה את קוביות חזה העוף מערבבים היטב, עד שהבלילה עוטפת את העוף. מעבירים לשמן החם ומטגנים עד להזהבה.
- מגישים לצד ירקות חתוכים ומטבלים.
- מומלץ להגיש עם מיונז הולנדי או מיונז שום של מאסטר שף.