מרק עוף עם אטריות
מצרכים:
1 קילו כנפיים או שוקיים
חצי קילו גרונות עוף או הודו
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים גס
1 כרישה חתוכה גס
חצי שורש סלרי חתוך גס
1 שורש פטרוזיליה חתוך גס
צרור פטרוזיליה טריה
3 עלי דפנה
4-5 גרגרי פלפל אנגלי
מלח ופלפל שחור
1 חבילת איטריות דקות (או דקיקות) מאסטר שף
אופן ההכנה
- מניחים את העופות בסיר גדול עם מים קרים ומביאים לרתיחה.
- מקפים (מנקים את הקצף) ומוסיפים את כל הירקות. אם צריך מוסיפים מים עד לכיסוי. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים את התבלינים ומבשלים שעתיים ברתיחה עדינה. טועמים ואם צריך מתקנים תיבול.
- מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
- להגשה: יוצקים מרק לקעריות הגשה, מוסיפים כף גדושה של אטריות ומגישים.