שסטוביץ מרק עגבניות וחצילים

מרק עגבניות וחצילים

(ציון 91)

מצרכים

2 ליטר ציר בקר / ירקות

2 חצילים

1 קופסת קוביות עגבניות מאסטר שף

1 כף בהרט

1/2 כפית קינמון

2 שיני שום

1 ענף טימין

עלי לזניה מחצית ממספר הסועדים

להגשה

עירית קצוצה

פלפל חריף קצוץ

פרמז'ן

שמן זית

אופן ההכנה

1.    קולים את החצילים על הכיריים או בתנור, בעזרת כף מוציאים את החציל מקליפתו ומעבירים למסננת.  נותנים לחציל להגיר נוזלים במשך כחצי שעה, ממליחים מעט ומוסיפים שמן זית.

2.    לסיר גדול מכניסים עגבניות מאסטר שף, ציר בקר, אל החצילים הקלויים והתבלינים. מבשלים כחצי שעה.

3.    במקביל מבשלים את עלי הלזניה.

4.    מכינים את המנה: מסדרים עלי לזניה בהיקף של קערת המרק, יוצקים את המרק מעטרים בעירית קצוצה, פלפל ירוק חריף ופרמז'ן. לפני ההגשה מזלפים מעל הכל שמן זית.

 

המתכון באדיבות נורית פלד, בלוג "טעמיים כי טוב"

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר