מרק חרירה מרוקאי
חומרים ל-8 מנות
1 כוס חומוס מקופסא (מאסטר שף)
1 כוס עדשים מקופסא (מאסטר שף)
1 בצל גדול קצוץ
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
3 גבעולי סלרי קצוצים
1 קופסא עגבניות חתוכות (מאסטר שף)
1 לימון סחוט
כפית וחצי כמון
מלח לפי הטעם
כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם
3 כפות שמן זית
להגשה
מיץ לימון מבקבוק (מאסטר שף)
כוסברה קצוצה
- בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
- מוסיפים את העדשים ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
- בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, סוחטים מעל לימון טרי, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן