שסטוביץ מרק דלעת ותפוחים | מיוחד

מרק דלעת ותפוחים | מיוחד

(ציון 95)

המרכיבים

1/2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות

2 גזרים קלופים, חתוכים לעיגולים 

1 בצל, קצוץ

1 כרישה, פרוסה דק

2 תפוחי עץ ירוקים, קלופים וחתוכים גס

2 כפות שמן זית 

ליטר ציר ירקות (אפשר מאבקה, אפשר רק מים)

100 מ"ל שמנת לבישול (אפשר שמנת 5% אלפרו)/

מלח, פלפל שחור 

 

להגשה: קרוטונים למרק, "מאסטר שף"

מהמאסטר שפית אינה קראביצקי – מרק קטיפתי כתום, בתוספת חמצמצה של תפוחי עץ. מומלץ להגיש בקעריות קטנות, עם קרוטונים מעל.

 

אופן ההכנה

בסיר בינוני מחממים קלות את השמן זית ומטגנים את הבצל, מערבבים ומוסיפים כרישה וגזר, מכסים במכסה ומאדים כמה דקות. מוסיפים את קוביות הדלעת  ותפוחי העץ, מערבבים ויוצקים את הציר (או המים). מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ20 דקות עד שכל הירקות מתרככים. 

טוחנים היטב עם בלנדר מוט למרק חלק וקטיפתי ומוסיפים את השמנת. מתקנים תיבול. יוצקים לצלוחיות ומגישים עם קרוטונים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר