שסטוביץ מק אנד צ'יז | ארוחת ערב שווה

מק אנד צ'יז | ארוחת ערב שווה

אין ארוחת ערב שמתאימה יותר, במיוחד כשיורד גשם בחוץ וכל המשפחה סביב השולחן.
(ציון 92)

החומרים

חבילת פסטה קצרה של ברילה (קונכיות, צינורות וכדומה)

 

לרוטב

50 גרם חמאה

2 שיני שום

3 כפות קמח לבן

3 כוסות חלב

1/2 כוס שמנת מתוקה

300 גרם גבינת צ’דר מגוררת

1 כף חרדל / 1 כפית אבקת חרדל

קורט אגוז מוסקט

מעט מלח, פלפל שחור גרוס

 

לציפוי

20 גרם חמאה

70 גרם פירורי לחם

70 גרם גבינת פקורינו מגוררת

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה ומניחים בתבנית.

ממיסים בסיר קטן את החמאה ומטגנים בה את השום הכתוש, מוסיפים את הקמח ומטגנים אותו כחצי דקה.

שופכים את החלב אל תוך התערובת תוך כדי טריפה מתמדת ומוסיפים את התבלינים.

מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ומסמיכה ומוסיפים את הגבינה המגוררת.

מערבבים היטב ושופכים מעל הפסטה שהעברנו לתבנית. מפזרים מעל את הגבינה שנותרה ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לכ-30 דקות, עד שהפסטה מזהיבה.

 

בתיאבון!

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר