מקרוני עם סלמון ופסטו אורוגולה
מצרכים
450 גרם פילה סלמון – חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס + 1 כף שמן זית כתית מעולה
100 גרם אורוגולה טריה
מלח, פלפל שחור
הכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הפסטו: במעבד מזון טוחנים את עלי האורוגולה עם רבע כוס שמן זית, מעט מלח ופלפל.
3. מחממים מחבת עם כף שמן זית ומקפיצים את קוביות הסלמון עם מעט מלח ופלפל עד הדג עשוי במידת מדיום.
4. מסננים את הפסטה ומערבבים אותה עם הפסטו בעודה חמה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. להגשה: מעבירים את הפסטה לצלחת ומניחים מעל את קוביות הסלמון.