מאפי פסטה אישיים
1 חבילה ברילה מקרוני
רוטב
30 גרם חמאה
20 גרם (2 כפות) קמח
240 מ"ל (1 כוס) חלב
100 גבינת צ'דר / גבינה צהובה, מגורדת
100 גרם גבינת מוצרלה, מגורדת
100 גרם גבינת פרמז'ן, מגורדת
1 ביצה
1 כפית מלח
להגשה
1 צנצנת (200 גרם) רוטב עגבניות ברילה
ירקות חתוכים
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
2. מרתיחים סיר גדול עם מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
3. מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומטגנים כדקה תוך ערבוב. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כל הגבינות (שומרים בצד כ-1/2 כוס פרמז'ן) וממשיכים לבשל תוך ערבוב עד שהן נמסות.
4. מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב, מוסיפים את הביצה והמלח ומערבבים שוב.
5. מעבירים את התערובת לתבנית השקעים ומיישרים.
6. מפזרים מעל מעט פרמזן ואופים כ-20 דקות, או עד שהביסים שחומים ומוכנים.
7. מגישים בליווי רוטב העגבניות וירקות חתוכים.
לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן