שסטוביץ מאפי פסטה אישיים

מאפי פסטה אישיים

(ציון 92)

1 חבילה ברילה מקרוני 

רוטב

30 גרם חמאה

20 גרם (2 כפות) קמח

240 מ"ל (1 כוס) חלב

100 גבינת צ'דר / גבינה צהובה, מגורדת

100 גרם גבינת מוצרלה, מגורדת

100 גרם גבינת פרמז'ן, מגורדת

1 ביצה

1 כפית מלח

להגשה

1 צנצנת (200 גרם) רוטב עגבניות ברילה

ירקות חתוכים

1.      מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.

2.      מרתיחים סיר גדול עם מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.

3.      מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומטגנים כדקה תוך ערבוב. מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כל הגבינות (שומרים בצד כ-1/2 כוס פרמז'ן) וממשיכים לבשל תוך ערבוב עד שהן נמסות.

4.      מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב, מוסיפים את הביצה והמלח ומערבבים שוב.

5.      מעבירים את התערובת לתבנית השקעים ומיישרים.

6.      מפזרים מעל מעט פרמזן ואופים כ-20 דקות, או עד שהביסים שחומים ומוכנים.

7.      מגישים בליווי רוטב העגבניות וירקות חתוכים.

 

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר