שסטוביץ מאפינס שוקו וניל

מאפינס שוקו וניל

כמות לכ-10-12 יחידות

לגנאש שוקולד

200 גרם שוקולד מריר

1 מיכל אלפרו סויה לבישול ואפייה (250 מ"ל)

לבצק

200 גרם קמח לבן

50 גרם סוכר

30 גרם קורנפלור

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

קורט מלח

כוס משקה סויה אלפרו בטעם וניל

70 גרם שמן חמנייה

2 כפיות תמצית וניל

  1. מכינים את הגנאש: בקערה מערבבים את השוקולד עם  שמנת סויה לבישול – ממיסים את השוקולד במיקרו (בפולסים של 20 שניות). מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה. מכניסים את הגנאש למקפיא לכחצי שעה עד שעה
  2. מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, קורנפלור, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. מוסיפים שמן ואת משקה הסויה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  3. מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים תבנית מאפינס או מניחים עטרות נייר בשקעים.
  4. ממלאים את השקעים בתערובת עד ל-3/4 הגובה. מוסיפים כפית של גנאש שוקולד במרכז כל שקע.
  5. מכניסים לתנור ואופים 15-17 דקות, עד שקיסם הננעץ בגוף המאפין יוצא יבש.

 

שדרוגים למאפינס:
* למאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס מוסיפים חופן שוקולד צ'יפס לתערובת.
* למאפינס שוקולד ובננה מוסיפים לבלילה בננה אחת מעוכה היטב.
*למאפינס לוטוס  (במקום שוקולד) מניחים חצי כפית ממרח לוטוס במרכז המאפינס ולאפות יחדיו.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר