שסטוביץ מאפה ניוקי קפרזה

מאפה ניוקי קפרזה

מאפה עשיר של ניוקי ברוטב עגבניות וגבינות - מערבבים הכל ולתנור!
(ציון 94)

2 כפות שמן זית

1 בצל אדום, חתוך לקוביות קטנות

4 שיני שום, קצוצות דק

1 בקבוק מחית עגבניות של מאסטר שף

8 עגבניות שרי, חצויות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1 חופן עלי בזיליקום קרועים

1 חבילה ניוקי מוכנים

100 גרם גבינת מוצרלה, חתוכה לקוביות

1 חופן בייבי מוצרלה

הגשה

עלי בזיליקום טריים

 

 

1.     מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.

2.     מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף ומתרכך.

3.     מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים עוד כדקה.

4.     מוסיפים את מחית העגבניות, עגבניות השרי, הסוכר והתבלינים ומערבבים.

5.     מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.

6.     מחממים תנור ל-220 מעלות.

7.     כשהרוטב מוכן, מוסיפים את עלי הבזיליקום, טועמים ומתקנים את התיבול.

8.     מוסיפים לתוך הרוטב את הניוקי וקוביות הגבינה ומערבבים.

9.     מעבירים לתבנית אפייה קרמית, מפזרים את הבייבי מוצרלה ואופים 10-15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.

10.  מפזרים עלי בזיליקום טריים ומגישים מיד.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר