שסטוביץ מאפה בשר עם דפי אורז

מאפה בשר עם דפי אורז

מאפה שבלול מדפי אורז ממולאים בבשר טחון מתובל בבצל ועשבי תיבול

חומרים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ:

12 עלי אורז גדולים מאסטר שף

לבלילה:

1 כוס מים

1 ביצה

1 כף שמן

1 כפית דבש

מעט פפריקה, מלח ופלפל שחור טחון טרי

למלית בשר:

3 כפות שמן זית

1 בצל גדול קצוץ דק

400 גרם בקר טחון

2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור טחון טרי

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות צנוברים ו/או שקדים קצוצים וקלויים (לא חובה)

לציפוי:

2 כפות שומשום

 

 

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מכינים מלית בשר: מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים בשר, שום ותבלינים ומטגנים עד לקבלת פירורים שחומים. מוסיפים עשבי תיבול וצנוברים קלויים. מורידים מהאש ומצננים.
  3. בקערה נוחה לטבילת דפי האורז, מערבבים את חומרי הבלילה: מים, ביצה, דבש, שמן ותבלינים.
  4. ממלאים ואופים: טובלים כל עלה בבלילה עד שמתגמש, מניחים על משטח עבודה, ממלאים במלית הבשר, מגלגלים לגליל (בלי לסגור את השוליים) ומניחים בתבנית בצורת שבלול. ממשיכים בהרכבת השבלול מהמרכז ועד לשוליים. מפזרים שומשום ואופים חצי שעה עד להזהבה. מצננים מעט כדי לתת לעלים להתמצק. אם רוצים אפשר לחמם שוב.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף – הקליקו כאן 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר