שסטוביץ לחם זיתים מהיר ללא שמרים

לחם זיתים מהיר ללא שמרים

מערבבים את כל החומרים ולתנור!
(ציון 94)

חומרים לתבנית לחם מלבנית:

210 גרם (1.5 כוסות) קמח תופח

100 גרם קמח תירס/פולנטה

1 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1 כף סוכר

280 מ"ל (1 כוס + 3 כפות) רויון

2 כפות שמן או חמאה מומסת

2 ביצים

80 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

1 חופן זיתים ללא גלעין של מאסטר שף, חצויים

4 כפות עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, בזיליקום)

 

 

1.     מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית הלחם.

2.     בקערת ערבוב גדולה שמים את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, סודה לשתייה, המלח והסוכר ומערבבים.

3.     בקערה נפרדת שמים את הרויון, השמן או החמאה, הביצים והמים וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

4.     מוסיפים את התערובת הרטובה לתוך התערובת היבשה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.

5.     מוסיפים כמעט את כל הפרמז'ן והזיתים (שומרים קצת לפיזור מעל המאפה), את עשבי התיבול, ומקפלים לתוך הבלילה.

6.     מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים את יתר הגבינה והזיתים.

7.     אופים כ-25 דקות, או עד שהכיכר תופחת ומזהיבה. קיסם שננעץ במרכז הכיכר אמור לצאת יבש ללא פירורים.

8.     משאירים בתוך התבנית ל-15 דקות והופכים בזהירות על הרשת.

9.     מגישים עם חמאה. שומרים בכלי אטום במקרר.

 

לרכישת מוצרי מאסטר שף- הקליקו כאן

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר