שסטוביץ לזניית ירקות ירוקים

לזניית ירקות ירוקים

(ציון 95)

 ללזניה:

1 חבילת עלי לזנייה כ- 5-6 דפי לזנייה לכל שכבה

4 זוקיני / קישואים פרוסיים לאורכם צלויים בתנור עד להזהבה.

2 כוסות תרד מאודה וקצוץ 

2 שיני שום כתושות

1 בצל גדול קצוץ מטוגן

כפית מלח

כפית פלפל שחור

1 כפית אורגנו יבש

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

מעט שמו זית לשימון התבנית

 לבשמל

100 גרם חמאה

קורט אגוז מוסקט

3 כפות קמח לבן

2.5 כוסות חלב

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס

 

ההכנה:

  1. בסיר קטן או מחבת  ממיסים חמאה, מוסיפים  קמח ומערבבים עד שהקמח משחים מעט ומוסיפים חלב, מערבבים כל הזמן – רצוי בעזרת מטרפה , עד שמתקבל רוטב אחיד. מוסיפים תבלינים מסירים מהאש.
  2. מערבבים את התרד עם הבצל המטוגן, השום הכתוש, המלח, האורגנו הטחון והפלפל הגרוס.
  3. משמנים תבנית בינונית ומניחים עלי לזנייה מניחים מעל רוטב בשמל חצי מהגבינות ופרוסות זוקיני.
  4. חוזרים על הפעולה רק שהפעם מפזרים תרד מעל הבשמל.
  5. סוגרים עם עלי לזנייה, רוטב בשמל גבינות וזוקיני.
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות
  7. מכניסים לתנור ואופים עם כיסוי כ- 20 דקות, מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות להשחמה.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר