שסטוביץ לזנייה ים תיכונית במחבת

לזנייה ים תיכונית במחבת

(ציון 94)

6 דפי לזנייה ברילה

2 מיכלי רוטב עגבניות נפוליטנה

חצי כוס זיתים שחורים קצוצים

5 כפות פירורי לחם זהובים

שמן זית

כף זעטר טחון

חצי כוס פרמז'ן מגורר לציפוי

כוס פרמזן מגורר למלית

200 גרם גבינת פטה מפוררת

200 גרם בולגרית מפוררת

כפית מלח

2 כוסות פלפלים מתוקים קלויים קצוצים

2 חצילים פרוסים צלויים בתנור

  1. מערבבים בקערה חצי כוס פרמזן מגורר עם 5 כפות של פירורי לחם, 4 כפות שמן זית, כף זעטר וחצי כוס זיתי קלמטה קצוצים.
  2. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ומיכל רוטב נפוליטנה וכפית מלח, מחממים מעט ומניחים עלי לזנייה, פרוסות חציל קלוי, קוביות פלפלים קלויים גבינת פטה  ובולגרית מפוררת ופרמזן מגורר.
  3. חוזרים על הפעולה עם מיכל נוסף ש רוטב ומכסים ברוטב מעל.
  4. מפזרים מעל את ציפוי הקראסט שהכנו בקערה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר