שסטוביץ לזניה תפוחי אדמה במילוי גבינות ורוטב עגבניות איטלקי

לזניה תפוחי אדמה במילוי גבינות ורוטב עגבניות איטלקי

(ציון 95)

אביזרים

תבנית מלבנית או עגולה לאפייה

מנדולינה

 

מצרכים

2 קופסאות עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף

מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף שום גבישי

שמן זית

חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים

5 תפוחי אדמה פרוסים דק במנדולינה מושרים בקערה עם מים רותחים וכף מלח לחצי שעה

חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף

250  גרם גבינה בולגרית מפוררת

300 גרם מוצרלה מגוררת

חצי כוס שבבי בצל מאסטר שף

 

אופן ההכנה

בקערה מניחים את תפוחי האדמה המסוננים ממים, מוסיפים כף שמן זית, מעט מלח ופלפל ומערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים עגבניות איטלקיות חתוכות דק מאסטר שף, מלח, פלפל 2 כפות שמן זית, שום גבישי ועלי בזיליקום.

בתבנית משומנת היטב מפזרים פירורי לחם ,  מניחים  מעל חצי מכמות תפוחי האדמה, גבינה בולגרית מפוררת וחצי מכמות המוצרלה ורוטב העגבניות.

שמים שכבה נוספת של תפוחי אדמה מעל את רוטב העגבניות והמוצרלה שנשארו. להוסיף מעל שבבי בצל ופירורי לחם.

אופים בתנור בחום של 170 מעלות כשעה עד שעה וחצי.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר