שסטוביץ לזניה שוקולד

לזניה שוקולד

(ציון 95)

תבנית מלבנית 30X20

1 חבילת דפי לזניה

200 גרם שוקולד

250 גרם חמאה

3 ביצים מופרדות

1/2 כוס סוכר

250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 9%

2 כוסות חלב

4 כפות סוכר

לציפוי:

200 גר' שוקולד מריר

1/2 כוס שמנת מתוקה

חופן אגוזים מקורמלים וקצוצים (קשיו מסוכר או שקדים מסוכרים)

  1. בסיר בינוני ממיסים חמאה ושוקולד, ומערבבים לתערובת אחידה. מצננים מעט.
  2. מוסיפים חלמונים בהדרגה, וטורפים היטב. מוסיפים גבינה, ומערבבים לקרם חלק.
  3. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ומבריק, ומקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד.
  4. מביאים לרתיחה חלב וסוכר, מוסיפים כוס מים ומבשלים את דפי הלזניה במשך כ-5 דקות (בעדינות, תוך הפרדה בין הדפים).
  5. מסננים ומתחילים מיד בבניית הלזניה – בתבנית מלבנית מסדרים שכבת דפי פסטה. יוצקים 1/3 מכמות הקרם, ומסדרים מעל שכבת לזניה נוספת. יוצקים 1/3 נוסף מהקרם, וכך הלאה ליצירת שלוש שכבות.
  6. מכינים את הציפוי – מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד ומשהים כדקותיים. מערבבים לקרם חלק ומבריק – ויוצקים מעל הלזניה.
  7. מקררים היטב, חותכים למלבנים או ריבועים, לפני ההגשה מפזרים שכבה נדיבה של אגוזים מסוכרים ומגישים.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר