שסטוביץ לזניה של אטריות ברוטב עגבניות וגבינות

לזניה של אטריות ברוטב עגבניות וגבינות

(ציון 95)

מרכיבים לתבנית מלבנית בינונית

2 חבילות אטריות בינוניות מאסטר שף

2 קופסאות שימורי עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף

2 גביעים (500 גרם) קוטג' 5%
200 גרם גבינת ריקוטה

250 גרם גבינת קשקבל מגורדת
10 עלי בזיליקום, קצוצים גס

2 ביצים

מלח ופלפל

אגוז מוסקט (אופציונלי)

לציפוי

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

1 ביצה

100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת דק

להגשה

עלי בזיליקום

 

אופן הכנה:

1.     מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן עד שהן כמעט מוכנות. מסננים.

2.     מחממים תנור ל-180 מעלות.

3.     מערבבים בקערה גדולה את שימורי העגבניות (שומרים 4 כפות בצד), הרסק, מלח ופלפל ועלי בזיליקום.

4.     בקערה נפרדת מערבבים קוטג', ריקוטה, קשקבל (משאירים 4 כפות בצד), ביצים, מלח ופלפל ואגוז מוסקט.

5.     מרכיבים את הלזניה: יוצקים לתחתית התבנית את 3 הכפות של העגבניות ששמרנו בצד ומפזרים באופן אחיד. מסדרים מעל שכבה אחידה של אטריות.

6.     יוצקים מעל 1/3 של רוטב העגבניות ו-1/3 תערובת גבינות. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

7.     יוצקים מעל שכבת רוטב העגבניות האחרונה את השמנת המתוקה ומפזרים בנדיבות את הפרמז'ן. אופים כ-30 דקות או עד שהלזניה מזהיבה.

8.     מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר