שסטוביץ לביבות פנקו בטטה

לביבות פנקו בטטה

(ציון 99)

אביזרים

מחבת לטיגון

קערה לערבוב

כף עץ

מצרכים

3 בטטות אפויות בתנור, מקולפות ומרוסקות

1 כפית שטוחה מלח

3 כפות קמח מקצועי מאסטר שף

1 ביצה

200 גרם פנקו מאסטר שף לציפוי

שמן קנולה לטיגון

להגשה

שמנת חמוצה ועירית ו/ או רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף

 

  1. מערבבים בקערה את הבטטות המרוסקות עם הביצה, הקמח והמלח
  2. יוצרים לביבות (בידיים רטובות מעט כדי שלא ידבק)
  3. טובלים את הלביבה בפירורי פנקו ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
  4. מגישים לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה ו/או רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף

 

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר