לביבות פנקו בטטה
אביזרים
מחבת לטיגון
קערה לערבוב
כף עץ
מצרכים
3 בטטות אפויות בתנור, מקולפות ומרוסקות
1 כפית שטוחה מלח
3 כפות קמח מקצועי מאסטר שף
1 ביצה
200 גרם פנקו מאסטר שף לציפוי
שמן קנולה לטיגון
להגשה
שמנת חמוצה ועירית ו/ או רוטב צ'ילי מתוק מאסטר שף
- מערבבים בקערה את הבטטות המרוסקות עם הביצה, הקמח והמלח
- יוצרים לביבות (בידיים רטובות מעט כדי שלא ידבק)
- טובלים את הלביבה בפירורי פנקו ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
- מגישים לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה ו/או רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף