לביבות עדשים ועשבי תיבול
לביבות עדשים נהדרות עם ירק - רק עשר דקות הכנה וטורפים ישר מהמחבת
אביזרים
מחבת רחבה לטיגון
קערה לערבוב
"מועך לפירה"
מצרכים
2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים
חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס כוסברה קצוצה דק
1 ביצה
כפית מלח
כף כמון
1/4 כוס שמן קנולה לטיגון
הצעת הגשה
להגיש לצד שמנת חמוצה עם בצל ירוק קצוץ
או לנועזים שבניכם עם רוטב סרירצ'ה חריף אש ומיונז שום של מאסטר שף
- שופכים לקערה את העדשים המסוננים מנוזלים ומועכים עד לקבלת עיסה, מוסיפים את שבבי הבצל המטוגן, פירורי לחם, הירק הקצוץ (פטרוזיליה וכוסברה), ביצה ואת התבלינים (מלח וכמון) מערבבים היטב.
- במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט, מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
- מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום של מאסטר שף.
*לטבעוניים ניתן להחליף את הביצה ב 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.