שסטוביץ לביבות עדשים ועשבי תיבול

לביבות עדשים ועשבי תיבול

לביבות עדשים נהדרות עם ירק - רק עשר דקות הכנה וטורפים ישר מהמחבת
(ציון 95)

אביזרים

מחבת רחבה לטיגון

קערה לערבוב

"מועך לפירה"

 

מצרכים

2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף

חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

1 ביצה

כפית מלח

כף כמון

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

 

הצעת הגשה

להגיש לצד שמנת חמוצה עם בצל ירוק קצוץ

או לנועזים שבניכם עם רוטב סרירצ'ה חריף אש ומיונז שום של מאסטר שף

  1. שופכים לקערה את העדשים המסוננים מנוזלים ומועכים עד לקבלת עיסה, מוסיפים את שבבי הבצל המטוגן, פירורי לחם, הירק הקצוץ (פטרוזיליה וכוסברה), ביצה ואת התבלינים (מלח וכמון)  מערבבים היטב.
  2. במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט,  מטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
  3. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום של מאסטר שף.

*לטבעוניים ניתן להחליף את הביצה ב 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.

 

    הירשמו לניוזלטר!

    רוצים להתעדכן בכל הקופונים והמבצעים על כל החדש והנוצץ בעולם הקוסמטיקה והטיפוח?
    רוצים לשמוע על כל המתכונים והטיפים הכי מיוחדים וטעימים בעולם הקולינריה? הירשמו עכשיו!

    טואלטיקה
    עדכונים שוטפים
    על עולם טיפוח
    הפרט והבית
    בחר
    יופי וקוסמטיקה
    עדכונים שוטפים על
    החדש והנוצץ
    ופעילויות שאתם
    חייבים לדעת עליהן
    בעולם היופי
    בחר
    מזון
    עדכונים חמים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות מדליקות
    ומתכונים שווים בעולם
    הקולינריה
    בחר
    קמעונאים
    עדכונים שוטפים על
    מוצרים חדשים,
    פעילויות שיווקיות
    ומידע קמעונאי חשוב
    בחר

    * ניתן לבחור יותר מניוזלטר אחד

    קראתי ואני מסכים לתנאי הפרטיות ולתקנון החברה. היני מאשר קבלת חומר פרסומי.

    קראתי ואני מסכימ/ה לתנאי הפרטיותולתקנון החברה.
    היני מאשר/ת קבלת חומר פרסומי.

    הרשמו לניוזלטר